Известие

Collapse
No announcement yet.

загуба на масло 1.9 жтд 115 (видео)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• загуба на масло 1.9 жтд 115 (видео)

Добър ден ,Колеги!

Изчетох темите за течове,загуби на масло и т.н.Съмняваме се за семеринга на коляновия вал откъм скоростната
    съединителна не преплъзва).За 4-5000 км откакто е сменено маслото съм долял 1л, и се стича до меката връзка. Не гори ,не пуши,върви перфектно,проблем с разход на гориво също няма.Нямам възможност да отида при code ,затова само да попитам относно това което видях точно под стартера,доста омаслено , Вие какво мислете? - Снимка по долу

Другото което е, сутрин пали с повече въртене.Също съм изчел темите тука и във Фиат форума,но на помпата има един маркуч , който се движи свободно,макар ,че има скоба,но не мога да го издърпам на цяло де ,защото явно скобата като стигне до щуцера и край,но си блика нафтичка от там,не много ама мокри... Та ме кара да си мисля , че това ще е проблема , (а според Вас ? ).Маркучите на обратната нафта са ок,около дюзите е сухо , и маркучите са сухи.Само помпата е леко омазана и като пусна парното вътре в купето мирише на нафта чак очите сълзят...
    *Акумулатора е на месец (77ач)

Приемам всякакви мнение и т.н ,за сега толкова,като имам възможност ще я закарам code да я види.

П.П. Моля,без да се сърдите,ядосвате и т.н. Че има подобни теми има-ок.И със пари всичко се оправя-но те за сега липсват.А и да мога нещо да направя-не мога,поради липсата на инструемнти ,канал,гараж и т.н.,така че ,затова Вас питам

https://www.youtube.com/watch?v=Y5CL...e_gdata_player
    Attached Files
    Last edited by NeDkY; d.m.y г., 22:05.
    2002 1.9JTD 115

Недялко, аз пари за гледане не вземам, пък особено на хора дето са правили при мен не 1 и 2 неща Даже кафе правя!
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Смени си скобата ма мъркуча които ти се върти свободно, може да се подобри, щом ти сълзи нафта за сега.

Comment

Скобите ги смених днеска.Спря да мирише на нафта и като по-лесно да пали,може би ,защото се и позатопли времето.

За теча ,на семеринга отива работата маи,ама джоба празен
        Last edited by NeDkY; d.m.y г., 21:44.
        2002 1.9JTD 115

Comment

CODE ща пиши у книгата с борчовеете и си готов
          Майтапа настрана ама си е кофти това, на предишната ми кола (едно тъпо WV) така ми изби тоя семеринг че ми оля съединителя и едвам стигнах до сервиз
          EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
          EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
          NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Working...
          X